Serviceaftaler

Sikkerhed og service på legepladser i hele Danmark

Serviceaftaler og inspektion af legeredskaber

Når vi kalder os Danmarks sikre serviceleverandør til legepladser handler det ikke kun om faste priser og overholdte leveringstider.

Det handler mere om, at vi anerkender vores ansvar som din serviceleverandør af legepladser og lever op til det.

Legepladser over hele landet bliver brugt. Til tider meget og til tider lidt for voldsomt.

Legepladskonsulenten kan tilbyde serviceaftaler alt efter behov og udfører i så fald alt der vedrører inspektion af legepladsen, vedligehold, service og reparation i samarbejde med jer og under hensyntagen til jeres ønsker.
En serviceaftale med Legepladskonsulenten kan omfatte alt fra inspektion, efterspænding, oliering og generel service af legepladsens legeredskaber.

Vores servicepakke fungerer således:

Vores certificerede legepladsinspektører udfører legepladsinspektionen og derefter sørger vi for reparation og udskiftning af legepladselementer, herunder efterspænding, oliering og generel service.
Med Legepladskonsulenten som samarbejdspartner sikrer I, at legeredskaberne er sikre minimum frem til næste planlagte inspektion ved forventeligt brug.

Du får, når du vælger Legepladskonsulenten, en leverandør, der arbejder dedikeret mod at levere den bedste serviceaftale for dig og din legeplads – over hele Danmark.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer og jeres legeplads.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag