Reparation

Legepladskonsulenten tilbyder reparation

Reparation

Legepladser bliver ofte brugt meget og til tider voldsomt. Derfor vil det af og til ske, at dele på legepladsen går i stykker. Da vi har samhandelsaftaler med mange af legepladsleverandørerne i Danmark, kan vi hjælpe med disse reparationer på en meget hurtig og professionel måde. Vi lagerfører selv de mest benyttede reservedele og resten skaffer vi hurtigt via vores netværk.

Udskiftning af legeredskaber

Er gyngestativet eller rutsjebanen tjenlig til udskiftning, så kan Legepladskonsulenten også hjælpe jer med det. Vi har mange års erfaring med montage af legeredskaber, og vi kender reglerne rigtigt godt. Vi kan derfor hjælpe jer med at få et nyt legeredskab på legepladsen, som er sikkerhedsmæssige i orden og efter de ønsker og behov i måtte ønske.

Udskiftning af originale reservedele

Legepladskonsulenten anvender kun originale reservedele hvor det er muligt. Vi kan skaffe reservedele fra alle leverandører af legeredskaber som leverer til det danske marked. Hvor det ikke er muligt at anvende originale reservedele, anvender vi kun kvalitetsmaterialer med en lang holdbarhed. Vi vil altid kunne gå fra en opgave med vished om, at vi har leveret det bedst mulige produkt. Derfor kan I trygt anvende Legepladskonsulenten som partner på legepladsen, så jeres børn får den bedste legeoplevelse.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag